Паперть Поэзии...

               
                Я
                Не хочу
                На паперти
                Поэзии
                Убого
                Милостыню
                Получать
                От
                Вдохновенья
                Я лучше
                Попрошу
                У Бога
                Чтоб
                Дал мне дар
                Хоть
                На мгновенье.
               


Рецензии