до Еви

Послухай, Ево,трощить фатерлянд
навала венделів, руйнуючи все те,
що ми з любов`ю мріяли створити:
величні мрії, віру нашів предків,
державу оріїв од краю і до краю...
Та ми чимось розгнівали богів,
що вимагають жертву, ріки крові
проллються, смерть зове героїв
сплатити борг останній небесам.
А ми с тобою нині вип`ємо отрути
і там, на неіснуючій землі,
почнемо все спочатку...


Рецензии
Олесь, поки Ви ще не отруїлись, хочу запитати:"А чому Ева а ні Єва?" Дякую за відповідь.

Алексей Бинкевич   20.04.2017 21:17     Заявить о нарушении
Клясичний правопис...

Олесь Птах   24.04.2017 13:04   Заявить о нарушении