З 2001 роком

З НОВИМ 2001 РОКОМ

Засяє Рік Новий
Як Зірка Вифлиємська,
і Вік Новий
Ступає на поріг.
Хай нам веде
Майбутнє вік чудесне,
Згубивши лихо
В мареві доріг.
Нехай нарешті
Ера Милосердя,
Прозріння,Істини,
Любові і Добра
Засяють Зорями
Земними і Небесними -
Давно учитися
У Бога нам пора.
Хай буде краще,
Ніж було і є,
І в Новий Вік
Епоха Світла настає!


  17.12.2000 р.


Рецензии