До Нового Вiку

ДО
   НОВОГО
          ВІКУ


Із Новим Роком,
          з Новим Віком,
Любі землякі і друзі!
З Різдвом Христовим,
               Вічним Чудом,
Дорогі брати і сестри!
Нехай ніколи вже
Не буде місця тузі,
А в душах наших
Найпрекрасніше
             воскресне!
Зло,ненависть і глупоту
Залишмо за порогом...
В серцях запалим
           Зірку ту,
Що кличе у дорогу:
До Мудрості й Добра,
До Істини й Любові.
Йде Рік Новий,
Вік настає Новий,-
І ми ставаймо нові!
Хай воскресає
         рідна Україна,
І вся Земля цвіте -
Велика наша
           Батьківщина!
Хай нас усіх
           Господь оберігає,
Ісусова Звізда
           нам вічно сяє!

     12.2000 р.


Рецензии