Надiя

   НАДІЯ

Коли приходить зима -
Немов і надії нема...
Немає небес -
             тільки хмари,
Як сірі,холодні почвари.
Не діждешся ні промінця.
Рум'нець збігає з лиця.
Ніч довгая - день огорне,
І дихання в грудях холоне.
Вітри пронизують люто.
Живе все навіки скуто.


Навіки? До смерті?
               Не треба!
За хмарами -
              є ще небо!

Хай серце,
            як сонце, горить,
Замерзлий світ оживить,
Хай думка сяє ясна -
І прийде,
        прийде Весна!


    1999 р.


Рецензии