Спи, дитино, спи

Спи дитино, спи –
Хай відпочине тіло,
Матусенька – живи,
Дитя вві сні просило…

Спи дитино, спи –
Кохання нас зігріє…
В чарівний сад ходи –
Руками збери зілля…

Спи дитино, спи –
Зоряне сяє небо…
Сон-казку розкажи,
Про Бога і про себе…

Спи дитино, спи –
Зростає твоя Воля,
Душа – Святе ядро,
З ним розквітає Доля…

Спи дитино, спи –
Бог дав тобі кохання,
Це є живий вогонь
Щедрості бажання.

10-00, 20.02.2017р., текст для пісні,
Ольга Черняк.


Рецензии