Подарунок донi

У промінні сонця ніжиться віконце.
За вікном нуртують , бавляться струмки.
Вже й зима з весною стрілись між собою,
і пливуть так стрімко, як думки роки.

Та не маю часу, вам скажу одразу
рахувать ретельно дні і місяці.
Бо ж ідей багато , незабаром свято.
і дає завдання мозок мій руці.

Чоловік шепоче,  ніжно так лоскоче,
- Я пішов , кохана, з кумом у гараж.
Тільки за поріг він, я беру ослін свій
і мерщій на кухню - жде там "декупаж".

Фарби і серветки, фотки із газети,
горщики для квітів, дерево , метал,
лаки, клей, ганчірки, ґрунт, якісь затірки,
кракелюр - лайфаки правлять в домі бал.

Потім кличу доню і в її долоні
я кладу скарбничку для її прикрас.
-Хай щастить рідненька, подарунок неньки
зберігай як пам'ять про чудовий час.


Рецензии