Де ти бачив з чорта мясо, як вiн не пасеться?

Та що ж ви творите, скоти?
Безсовістні дегенерати.
Куди ви кличете прийти
І знову, знову помирати?
За те що дурять вас «жиди»
І об'єгорують Єгора?
Майдана третього не жди,
Бухаючи у Раді з горя.
Бо горя того через край
І не тікає, і не сохне.
Чорти окупували рай,
А чорт скотина, що не дохне.
Он з вилами один стоїть,
А друга он стоїть з косою,
А в третього ще виріс син
І продає вже нашу зброю.
Тож поки ще вона в руках,
Поки броня ще під ногами,
Перебороти треба страх,
Всадивши кулю між рогами.
Колись давно, ще до Тараса,
Цей вираз класикою зветься:
«Ну де ж ти бачив з чорта мясо,
Якщо рогатий не пасеться?»


Рецензии