Блокада

Противно слухати місцевих депутатів,
З ганебними мандатами , в руках,
Про те як «за» блокаду, чи як «проти»,
Стоять вони «на совість і на страх».
День благодійності який небудь «замутять»
І власну пику на іконостас.
На камеру важливі і надуті,
Розкажуть як піклуються про нас.
Ще стратегічно можуть розсудити,
Як в наступ нам іти проти «орди»,
Генпрокурора з президентом засудити
І розбігаються по місту хто куди.
Хто в сауну, де вже чекають б..ді,
Хто «за відкати» потриндіти , за столом,
А хто уже й отримати від «дяді»,
За землю, що за містом, під селом.
От це робота справжня депутата.
Не з інвалідами, не з хворими на рак,
А з хабарями, від старих знайомих тата,
За те що посприяли в тендерах.
Для чого ж викрики, про чиюсь підлу зраду?
Постійно ж брешете у справах і словах,
Для чого ж опуси і спічі про блокаду,
Якщо у вас блокада в головах?


Рецензии
При блокаде Ленинграда нацистами, Жуков приказал: расстреливать трусов и их семьи. Сталин был против потом этих расстрелов, но, только когда отстояли Ленин-град!!!

Вселенин Владимир Мирославович   26.02.2017 17:53     Заявить о нарушении