Рецепт

Як підняти інтелект,
Щоб звучав в мові респект?
Як дійшло щоб в особистість
Є негарно,-
Бути злим, і з ближнім гризтись?
І придумав я дієту,
Вам розкрию по секрету,
Щоб добром світило мрію,
Зранку треба пить олію.


Рецензии