Близько ти

 Близько ти а чи далеко,
Та тебе я відчуваю;
Коли важко, коли легко,
Просто - я тебе кохаю!

 Відчуваю твою душу,
І клітинку кожну знаю;
Та мовчу й мовчати мушу,
Просто - я тебе кохаю!

 Розділяю твоє щастя,
І твій біль я відчуваю;
Ти забудеш згодом гостя,
Просто - я тебе кохаю!

 Без надії сподіваюсь,
І чекаю, й не чекаю;
Вже забуть не намагаюсь,
Просто - я тебе кохаю!

 Пам'ятаю кожен дотик,
Вільна ти, я не тримаю;
Ти підеш, а я не проти,
Просто я тебе кохаю!

 20.03.2003 р.


Рецензии
Ваш вірш дуже сподобався, бажаю нових творчих знахідок.

Бурчак Ворожбянский   24.02.2017 09:59     Заявить о нарушении
Дякую красно!

Сергей Черкасов Рыжий   24.02.2017 10:40   Заявить о нарушении