ECHO

The silver stone...
                the silver stone...
from far away...
                from far away...

as born alone...
                as born alone...
forever stay...
                forever stay...
as silent tree...
                as silent tree...
at forgotten land...
                at forgotten land...
This mystery...
                this mystery...
will never end... 
                will never end...


Рецензии