***

Неужели я террористка-
что в Донецке росла и живу?
Неужели я террористка-
что по русски я говорю?
Неужели я террористка-
что отец мой обычный шахтёр?
Лишь за это угроза возникла
и навис кровавый топор?..
 Але я теж частинка країни!
 Люди добрі,за що нас вбивать?..
 Ми бажаємо мирного неба,
 щоб лелек була змога стрічать...
 Ми бажаємо жита й пшениці
 золотаві безмежні лани...
 Щоб раділи,сміялися діти...
 Хіба хтось з нас бажає війни?!
 Дайте відповідь,я винувата,
 що в Донбасі росла і живу?
 Схаменіться!!! Благаю Вас,ЛЮДИ!..
 Зупиніть БРАТОВБИВЧУ ВІЙНУ!!!


Рецензии