В завершение размышлений...

Відповідь на річ
президента  України
Петра  Порошенко
на річниці збройного перевороту.

Промову  вів  Петро  рішуче!
З трибуни виступав блискуче!
Та припинив війну б ти лучче,
Народу  дав  благополуччя!

То – гарний вигляд в кепських справах!
Є  сумнів – знову все лукаво:
Коли  при  владі  шахраї,
Чи варті  щось слова твої?

Ти розбередив  стару рану,
До сотні  марних жертв майдану
Через  амбіції  свої –
Прибавив тисячу в котлі!

Ти  краще б  забезпечив право,
Знайшов  негідникам  управу!
І  наші  вимоги – не жарт!
Ти ж – Конституції  гарант!

                22.02.15р.


Рецензии