Креатив. Ярмарка Тщеславия

Венеция…
Карнавал…
Есмь
Аз
Славия…

Азъ
Есмь
Царь..!
Аз
Есмь
Богат..!

Кругом -
«Креатив.
Ярмарка
Тщеславия…»
…………………….
……………………..
……………………..
Иже
И
Сам
Речь
Верным
Своим:
            «Аз
                Есмь
                С
                Вами
                И
                Никтоже
                На
                Вы…»


Рецензии