Нигя булдем..?

               
Котмягяндя каршыма очрадын,да,               
Шатлыгымнан суздым син,я кулымны...   
Их, кузлярен,я ник карадым икян?               
Нигя булдем синен, барыр юлын,ны?         

Кун,елем бер катлы шул минем, меня-      
Соенмяден, мин,я, эйткян суземя...            
Их, кузлярен,я ник карадым икян?            
Тагын хясрят яптын, минем йэземя.            

Оныттын,мы элля- дип эндяштемдя,         
- мин бит сине кэтям, хаман яратып...            
Их, кузлярен,я ник карадым икян?            
Сунгян сагышларны тагын ян,артып.         

Мин яраткан кузлярнен, нуры киткян ич!       
Союедя сурелеп, кэлгя беткян ич...      


Рецензии