Струни дощу

Знов вітер грає струнами дощу,
Гітара, скрипка, дві віолончелі,
Їх тиху музику сьогодні я почув
І дощові побачив акварелі.

Мов вітражі мальовані на склі,
Де риби у маленьких океанах,
Палаци, небо, вежі і шпилі,
І листя облітає на каштанах.

Тулилися зелене і руде,
Ховалася у сірому хмарина,
І листя обіцяло: не впаде,
Допоки вип'є воду павутина.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.