я- тень твоя

Я - тінь твоя...а ти -яскраве сонце...
я - німота...ти - пісня всіх пісень...
душі своєї ніжними долонцями...
до тебе прагну...ти - є все...
У Всесвіт неосяжний - шлях прозорий...
у заметіль танцюючих зірок...
і в глибину пірнаю ніби в море...
своїх далеких та яскравіших думок...
Все ж більше не чекаю подарунків -
ночей нестримних та гарячих слів...
мої вуста забули поцілунки...
троянди вже зів'яли на столі...
І чашка вистиглої кави...
німа стоїть на самоті...
а поруч - поруч не цікаве...
то все не те ...то все не ті...

             Руся Ялинська


Рецензии