Мила

Сумно. Без тебе сумую.
Сумно. Без тебе не існую.
Не можу зрозуміти,
Навіщо так кохати.

Навіщо кохати годину?
Просто вбивати людину...
Треба кохати роками,
Разом бути віками.

Пробач. Я сумую,
За твоїми очима.
Тебе я цілую
З відкритими очима.

Подобаються мені вони дуже.
Подобається твоє волосся.
Взагалі я хворію, друже.
Я загубився у її колоссях.

Прошу, не згуби мене.
Я кохаю тебе.

Посмішка твоя мила.

Мила...


Рецензии