Семь желаний

\картина Евгении Гапчинской «Семь моих желаний, семь золотых рыбок…»\

***
Хочу, щоб у понеділок
Розквітав в саду барвінок.
 
Хочу тебе у вівторок
Обійняти разів сорок.

Хочу тебе у середу
Пригостить гречаным медом.

У найближчий у четвер
Хай вже буде нам десерт.

Не втекти з моїх  мереж
У п’ятницю тобi теж…
 
Чай і каву з  бергамотом
Вип'ємо ми у субботу.

Ось, дивись, вже у неділю
Погуляєм на весіллі!

Я ж тебе не підманула,
Як казала, так і було…

Автор выражает благодарность Любимой Игрушке
http://www.stihi.ru/avtor/rbtdkzyrf
за полезные консультации.
 
Примечания: (для русскоязычных)
в слове "хочу" ударение на первом слоге
гречаный – гречишный
обійняти – обнять
весілля – свадьба
втекти - убежать
мережа – сеть
кава - кофе


Рецензии