Банальний сюжет

 БАНАЛЬНИЙ СЮЖЕТ

     Усмішка

Сніг падає,
      як білі хризантеми
На фоні матового
          золота беріз...

Хтось,прочитавши,скаже:
"Декаденство",
чи "імпресіонізм",або
ще наговорить безліч
                грамотних дурниць...


А сніг іде,
сніжинки у теплі
           ще золотої осені -

Великі,
пухнасті,ніжні,чисті хризантеми...
Хіба ж я в тому винна?!
Нехай собі ідуть такі,як є!
Як білі хризантеми
На фоні матового золота беріз...

І що я тут збрехала?

А ті зануди -
        хай собі,як хочуть!


Рецензии