Про того, хто зводить з розуму

З ним неможливо бути в рівновазі,
Він завжди що-небудь утне!
Стрибає на дахах під небом...
Як Карлсон, тільки не товсте.

У нього дуже пустотливі очі...
Бентежить його погляд вмить.
Ховає той дотепний розум
Думки, що перевернуть світ!

Коли він поруч - адекватність в дупі,
Без нього - втомлене буття...
Він схожий на руденьке диво,
Що викликає теплі почуття.


Рецензии