Я хот в подарувати тоб п сню

Я хотів подарувати тобі пісню
Написати неймовірну казку
Як зима весну шукала в лісі
І зустріла доленьку нещасну
Як собою вміло обігріла
Напоїла до схочу прекрасну
Краплями капелі очі вмила
І погоду запалила ясну!
Так засяй ти люба, уродлива
Доленько, не дай більш впасти
Розправляй скоріше свої крила
І рушай на зустріч свому щастю
19.0217 0:48 Я.Б.


Рецензии