Хмаринки

 Он букет казкових квітів,
Он вершки у піну збиті;
Це ось - рибка золота,
Це - собака без хвоста!
Ось - вітрильник пропливає,
Ось - казковий птах літає;
Це - чудовий водограй,
Коник скаче ось: "Бувай!"
Ось - пухнасте кошеня,
Ось - веселе слоненя!...
-Ти малюєш? - Ні, я граюсь,
Я хмаринки роздивляюсь!

05.09.2003 р.


Рецензии