Тобi Украiно моi пiснi

Тобі Україно, мої пісні
Тобі Україно я пісню співаю
З подякою до батьків,
За те, що я тут тепер проживаю,
В краю, що найкращий в Богів!

Тобі Україно я вірші складаю,
Де я прославляю наш рід.
Найкращі всі люди живуть в нашім краї —
Це нашої нації цвіт.

Я молоді нашій шану складаю
За їх волелюбність!  За гнів
До зла. Не вагаючись захищають,
Ії від усіх ворогів.

Моя Україно, найкраща родина,
У тебе одна  ми сім'я.
Ми нашу історію творим невпинно,
Де славим твоє ім'я! 


Рецензии