Двi ворони на парканi

Дві ворони на паркані: - Нині "празднЄки" погані!
Ані бійок, мордобоїв! - В інтернеті всі для гоїв!
От раніш, бувало, взимку, почували ми підтримку!
Пяний хлопець зробить крок та загубить огірок!
ДЄдМарози та Снігурки - нам лишали "нЄдокурки",
ПЄонЄрськая грамадо нам допомагали радо!
Напиляють нам кАрмушок - на різдво чекай галушок.
- Так, кума! Ганьба твориться! Подивись на оці "лиЦя"!
Пики всі понаїдали - бо на сесіях заспали.
Ані щоб за нас подбати -
мрійють замість нас -
за грати!
- Шкода, їх ніхто не чує!
- Том корупція к-р-о-к-у-є!
Відбирає "Клан Масон"
шмат останній
у
в
о
р
о
н
!
08.01.2017=GoldKing=


Рецензии