Пустiть в свое серце кохання

Пустіть в своє серце кохання до сказу,
Світанок похмурий і зламану скрипку...
Нехай заспівають рапсодію разом,
І кинуть на рану мелодії дрібку!

Маленьке ягнятко щебече на стрісі,
В лелечім гнізді йому добре стрибалось...
А десь там за обрієм в темному лісі,
Вже сталося все, що довіку жадалось.

    29/03/2013


Рецензии