Як добре, що в мене кiт

Як добре, що в мене є кіт,
Муркочучий ніжно про весну...
Пробуджує заспаний квіт
І мудрість являє небесну.

Туман наче жуйка застряг
У сірих до мороку віршах,
Як сивий безмежності маг
Дарує омріяну тишу...

    8/04/2013


Рецензии