В твоем плену

Я був у твоєму полоні,
Тобою закований був.
І тільки у сні твої кроки,
І голос твій лагідний чув.

Рухи швидкі твого тіла,
Очі зелені твої,
Волосся і подих повільний,
Назавжди в моїй голові.

Себе я не прошу звільнити,
В полоні закоханий я.
Досить було б і хвилини,
Тільки якби ти прийшла.

Зникає навколишній світ,
Як очі побачу твої.
Та вже не торкнути той цвіт,
Втомилися руки мої.

Назавжди закований я,
У теплі, легенькі долоні.
Я раб твій і твій я господар,
Назавжди в твоему полоні.


Рецензии