вже

милуйся снігом
це він останній
це він розтане

це він розтане
вже остаточно
й весна настане

тому він - теплий
ніяковіє
собі від того
що захистити
вже не посміє
зими порогу

чи він радіє
чи він вже тужить
він ж теж стихія

і не любов вже -
він ще надія...

...він вже калюжа


Рецензии