Про КОМ

Ви робите мене кращою
І трішечки щасливішою
Відчуваю себе я пташкою
Бо стаю з вами сміливішою

І так просто розправити крила
Знову хочеться посміхатися
Бо злетіти з'явилися сили
Перестала впасти боятися

Ви для мене усі "легкі люди"
Ті, з якими все здається так просто
Та не тільки здається, так буде
Ви для творчості даруєте простір

Надихаєте, вчите новому
Спонукаєте йти вперед
Говорите рідною мовою
Що здвінка і солодка, як мед

Тож я вдячна, що ми зустрілися
Що я якось на КОМу прийшла
Що ми разом всі тут опинилися
І що друзів я нових знайшла

16.02.2017


Рецензии