Як просто закохатися в людину

Як просто закохатися в людину
Коли вона і чиста і проста
Всередині нагадує дитину
Душа її безмежна, не пуста

Як добре милуватися світанком
Коли не спав всю ніч, бо в голові
Була тільки вона одна до ранку,
Що ні на хвильку не зімкнув повік

Як хочеться до неї прямо зараз
Щоб милуватись нею знов і знов
Чекай на мене, я - твоя примара
Твоя поки не знайдена любов

Як просто закохатися в людину
В веселу, ніжну, щиру та "свою",
Я, дочекавшись влучної хвилини
Назавжди її серце підкорю


Рецензии