Сни бувають так прекрасн

Сни бувають такі прекрасні
Незабутні, яскраві, ясні
Що не хочеться прокидатися
Щоб в реальність не повертатися

Закрутитись з тобою в танці
Не повірити у все це вранці
І у музиці потонути
Та в обіймах твоїх заснути

Ранок хай же не настає
Зараз усе, що моє - твоє
Серце, душа і всі почуття
Вся цілком і моє життя...

Але скоро настане ранок
Так не бажаний цей світанок
І ми вирішимо все забути
Лише сном цьому можна бути.


Рецензии