Жовтiе листя...

Жовтіє листя...
Підступає осінь ближче.
А так хотілось
Ще продовжить літо!
Було воно холодне довго,
                хмуре,
Не встигло нас
Теплом задовільнити.

Лиш серпень мій улюблений,
                медовий,
Нам щедро дарував свої
                дарунки:
Співали зорі нам
          солодкі колискові,
А сонце тішило
          п'янкими поцілунками.

Коротке літо... 
Випить би до дна його!
Я вірю - будуть осінь,
                і зима,
Нам бережними,
            добрими.
Коли у душах є любов -
            погода сонячна,
Співа і розцвітає веснами
            незгасно-новими.

      10-2001.


Рецензии