Осiнь

   О С І Н Ь

     (Відлуння пісні "Осінь...
      Стелиться над нами просинь...")

Осінь!
Радує ще неба просинь!
Осінь!
Сонця золотого досить!
Квіти у садах іще цвітуть.
Осінь,
Вже у вирії лелеки.
Та зима іще далеко,
І дощі холодні не ідуть.
Осінь!
Ти продовжила нам літо,
Золотавим оксамитом
Ще далеко стелиться нам путь.

Осінь... Просинь...
Осінь...
Золотава Осінь...
                Осінь...
Квіти у садах
           іще цвітуть...
Осінь...

2005 р.вересень


Рецензии