Вiнок

  В І Н О К

Приходить Осінь тихою ходою,
Щоб не сполохать наші душі
                після Літа,
Ще повні Сонця,Місяця і Зір.

А Осінь,старша Літова сестричка,
Приносить нам свої дари землі:
З городів і садів,полів безкраїх.

І щоб не дуже ми журилися
                за Літом,
Квітчає теж доріжку до Зими.
Але яскраві,ще розкішні квіти
Стають все холодніші,холодніші
І плавно переходять у сніжинки...

Дорога до Зими...

Але й Зима не хоче,
Щоб надто сумували ми у неї,
Щоб не забули Літечко погоже:
Зима сніжинки сипле,як ромашки,
І на вікні малює пишні квіти...

Листочок до Весни...


Рецензии