В саду вересневоi ночi

В САДУ ВЕРЕСНЕВОЇ НОЧІ

Чи були ви в саду
Вересневої ночі?
Не були -
         то виходьте,
Поки ще не зимно.
Літо тепле іще
Не пішло незворотно -
Затаїлось у вітах,
У плодах бережеться.

Тихо вийди під ранок
Із сонної хати
В темно-синю густінь
Вересневого саду:
Літо красне стрічає
Золоту свою осінь-сестричку,
Під деревами ходять
На розмову,на спогад,
                пораду.
Пахнуть солодко сливи,
І терпко,-
          вже листя опале.
Прохололи вже пристрасті,
Але в серці тепло
                бережеться.
Ми йдемо до зими,
Але весну несемо і літо.
Осявають наш сад
Цеї ночі і Місяць і Зорі.
Вранці Сонце зійде,
І ми,вічні,
Не зникнем ніколи.

Знову сад розцвіте,
Дасть плоди і окутає снігом.
Не вмирає Любов,
Доброта,і Надія,і Віра.

Тихо вийди у Сад...
На Життя задивися...
Перейми його мудрість
І сил для життя наберися.

...Чи були ви в саду
Вересневої ночі...


Рецензии