Я стану за тебя молится

Когда захочешь обернуться -
И опустеет мир вокруг .
Умолкнут птицы не вернутся -
Замкнется этой жизни круг .

Я стану за тебя молится -
И свет любви опять спасет .
Ребенок в церкви прослезится -
Лампадку со свечой зажжет .

Согреет душу чистым светом -
Сметет преграды на пути .
Накроет теплым -теплым пледом -
Не сможешь никуда уйти .
--------
I'll pray for you

Amma Haster

When you want to turn around -
And the world is empty.
Silent birds will not return -
This circle closes this life.

I will pray for you -
And the light of love will save again.
The child in the church will shed a tear -
A lamp with a candle will light.

Warms the soul with pure light -
It clears the barriers on the way.
Will cover with a warm-warm plaid -
You can not go anywhere.


Рецензии