Не сполохайте тiльки любовi

Не сполохайте тільки любові,
Коли йде вже вона із доріг.
Ви чекате на неї, чекайте,
Поки ступить любов на поріг.

Це чарівна, примхливая леді,
І не любить спішити вона.
Знайде завжди тебе,  знає, де ти-
І охопить тоді вже сповна.

Не сполохайте тільки любові:
Хай настоїться на чебрецях.
Хай любистком пропахне - лиш потім
Заіскриться в коханих очах.

Не сполохайте тільки любові,
Коли щастям душа аж бринить.
Бродить хміль і бушує по крові,
І душа вже на крилах летить.

Отоді-то прийшла найсвятіша,
Найбажаніша наша пора,
Коли все навкруги аж світліша-
Це вже серце любов зустріча.


Рецензии