В дпусти

Дай напитись твоїм соком.
Мені тебе не вистачає.
Дай напитись, і піду я згодом.
Мені й без тебе вистачає...

Вистачає сонця і зірок,
Вистачає молока й цукерок.
Вистачає болі і незгод.
Вистачає цукру і таблеток.

Дай насолодитись ароматом,
Закохатись в твої очі.
Познайомлюсь з твоїм татом
Та й піду я в світ за очі.

Не питай, куди піду,
Все одно тобі не треба.
Не питай, куди я йду.
Все одно ж не твій. Не треба.

Я сховаюсь десь далеко,
Ти мене і не побачиш.
Я сховаюсь десь далеко,
Й ти мене за все пробачиш.


Рецензии