За життя

За те, чого нам не купити,
Не вкрасти й подарити,
За те, що треба берегти,
Його, нікому не знайти.

Один сказав здоров`я,
Другий щастя,
А третій, то любов,
Наша краса...

А вип`єм ми за те,
Що називається, початком,
Вип`єм - за життя!

Автор: Николай Божовский


Рецензии