pteris

…ти, наче фреска, із кодом да Вінчі…
гіпнотизуючи їх пустоту…
…довго в твої я вдивляюся вічі…
але - не та… і - не ти… і - не тут…
…лише - химера від Девіда Лінча

…ті, що Малевич піарить в ютюбі…
зморені, піхов, набряклі вуста…
…світом керують натруджені губи…
але - не ти… і - не тут… і - не та…
…з тих, що для мене (і прутня) так любі

…може, бажаєш в дарунок суцвіття…
час наближається, скоро – цвісти…
…клею пелюстки до в'ялених квітів…
але - не тут… і - не та… і - не ти…
…квіти, недарма, чекали століття…


Рецензии
Квiти не дарую, але вау, просто вау!

Просто Лида   23.04.2017 18:14     Заявить о нарушении
То - надто дорога квітка))

ЗЫ: див.ілюстрацію))

Крук Вранъ   05.10.2017 19:26   Заявить о нарушении