Спогади

Я твоє обличчя забуваю,
В пам'яті лиш очі мерехтять,
Так боюсь, що зовсім і не знаю,
Спогади куди мої летять.

Та невже ж отак я все забуду?
В мить одну навік з душі зітру?
Як же жити я без тебе буду?
Як забуду любу я свою?


Рецензии