Билингвизм рус-бел

Рана баліць і пульсуе
не вспоминай бога в суе
невядома, што зь лесу выйдзе
Неизвестно, кем станешь ты...
І кожны на фота - разуты,
и эго у них раздуто;
Значыць я мушу зьняць боты,
чтоб считалась достойной работа...
а меня от них раздутых -
до рвоты!...
Я ў глыбіні -
там, дзе ня могуць людзі
я шукаю сябе...
на якім-небудзь стале
на блюдзе...
Бо рыба я.
маё шчасьце - вада.
Маё цела - вечная харугва
лишенная смысла. Хотя как когда...
Рифмуется - хорошо -
значит можно считать стихом
Незавершенные напутствия Веры
- Ты станешь великим и смелым,
Пиши главное, пиши.
Асадкаю да крыві
А потым самою крывёю
па белым сьнезе. па сьнезе...
Я заўсёды была вадою
нават у гэткім цячэньні словаў
ніхто не перапынае, ня лезе
з крыкам: "Закрой рот, поэтка, авторка!
Какая-то аматарка!"
Этим словам поможет только сварка:

па-беларуску па-просту - срач
па-расейску - сінтэз кавалкаў мэталу

Здаецца ўсё. Я ўсё.
На сёньня сказала...

І цішыня - бо пустая заля

12 02 17


Рецензии