Сердцебиение

Тук - тук. Тук - тук...
Это
  твоЁ
      во
        мне
           сердцебиЕние.
ПрикосновЕние
К 
 сердцу
       рукой
            из
              вне.
ЧудосвершЕние,
Любви
     завершЕние.
СоединЕние
Его
   и
    менЯ
        в
         тебе.
БлагословЕние -
Тайна
     творЕния.
ЖизнирождЕние.
И
 единЕние
С
 природобожЕственным...

05.02.2016.


Рецензии