Тест

Уявіть себе продавцем у кондитерському відділі. До Вас підходить огрядний літній чолов’яга  і звертається: «Персичок (рибко, серденько, крихітко), порадьте, який тортик вибрати на іменини онуку»
Ваші дії:
А) Ви люб’язно обслуговуєте клієнта і через хвилину про нього забуваєте.
Б) Відповідаєте: «можу порекомендувати Вам оцей, солоденький (котику, левенятко, дідусю)
В) ігноруєте клієнта і обслуговаєте наступного покупця
Г)говорите клієнту: «Залиште Ваші «персички» для Вашої дружини»
Д)просите менеджера обслугувати клієнта, пояснюючи, що  Ви – феміністка і не можете  зробити цього з ідеологічних причин
Ж) даєте скуштувати мужчині усі тортики, вибраний тортик перев’язуєте своєю панчохою, яку знімаєте тут же, ставлячи ногу на прилавок. На чекові пишете свій телефон. Підходите до мужчини впритул і кладете чек у передню кишеню його штанів.
З) Ваш варіант дій


Рецензии
Растерялся. Надо подумать та й ще треба перекласти. ))

Евгений Рыбаченко   25.08.2019 15:46     Заявить о нарушении
Жень, это для угнетённых написано. А ты - привилегированный.
Вот тебе кусочек торта секретно, пока сёстры не увидели...

Олись Лапковский   25.08.2019 15:56   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.