Тримаймось гiдно в днi лихi

Тримаймось гідно в дні лихі!
До болю інших будьмо не глухі,
Шануймося щомиті та щоднини,
Бо ми жінки! Для когось ми єдині
У світі і притулок, і надія,
Бо світ наш - то кривава веремія.
Для когось ми ковток у дні спекотні,
Для когось - порятунок у безодні,
Для інших - гіркий докір їх сумління,
Для всіх - безмежність віри і терпіння.
Шануймося! Щодуху і щосили!
Так, ми слабкі, проте ми не безсилі!
Хай стане нам  снаги все подолати,
Триматися самим і всіх тримати!

                м. Донецьк, 11.02.2017


Рецензии