Колысково

Нэ розгортай лижко, нэ трэба.
Бо я лягатыму на двори.
Там выйшов мисяць на пив нэба,
Знов засиялы ясни зори.

Дмэ витэр чуба раздувае,
Пахнэ дурманом шепит трав.
Свиже повитря колыхае,
Чудовый сон пид шум дубрав.

Лыста вид сонця с добрым ранком,
Я с посмишкою прочытав.
Проминня в очи час сниданку,
Як колысково я поспав.


Рецензии