Ти в мене одна

Тобі я вклоняюсь, тобою живу
Моя українська родино
Для тебе дістану найвищу зорю
Тебе я люблю, Україно.

Тобі я вклоняюсь, на тебе дивлюсь
Від Донбасу дивлюсь, до Закарпаття
Україно моя! Я за тебе молюсь
Закохавсь я в своє Прикарпаття.

Зашуміло Дніпро, чути спів солов’я
Красується десь полонина
Трембіта співає, хлюпочуть моря
Це все є моя Україна.

Ось Карпати димлять, Черемош шумить
Посміхайся моя Буковино
Від душі хочу крикнуть в цю мить
Тебе я люблю, Україно.


Рецензии
Красивая и богатая страна. Дай Б-г преодолеть ей эти трудные времена и расцвести...
Всего доброго.

Наталья Бучацкая 2   09.02.2017 13:30     Заявить о нарушении
Спасибо Вам Наталья.

Владимир Олийнык   09.02.2017 15:09   Заявить о нарушении