Нянь бородатый прымчев дохаты

Всих одарымшы вжэ ласкай

Это чудо, что яблоко мышы
Навыть гонды ны хочуть грызты.
Холодно ведь пак ф хату лизты,
Дэ нету а ны вжэ Грыця.

И вот оно, хы, облизло,
Бы негры ёго дэ тискалы фш.
Ну, шо вы! Еблычко польскэ
Да шоб а ны й з бензинком?

Но бильшые, можэ, чудо,
Шо й смытана мэрзнэ в паскудый.
От прыйихав я ексь з Енова
Ий вытрощыв прамо й с сырчыком ш.

Ну, шо тут бо ф хаты Крышыня
Да ныц и ны спарайиты хамк.
От, бачтэ но: дви ж газеты даж
На плотовы шэ во есця.

Ну, всэ ув нас робыця воврымя.
Я й тамычкы, я й гондычкы фш.
Но!.. ек то пак, хы, й быз грошыка
Взев прымчев ось до власного дома шэ?

Да. Всё гондэ цуда цудовнае.
Ны молысь оно ныц Господу.
То прывэзЛы п… ек лыпу гонь во там
С пынёчка до Соныйка.

Ну, быжу, здэця, од Козкы вжо
Да  и на антобыс – зохмався зь.
А дэ колы тут здымыш шэ
Да с карты якыйсь с пар грывный.

Ну, а сив раз в афтобыс,
То ты ужэ, шо, й герой фпрам?
Ну, кали б да шафёр борзый,
Ох, дав бы ля мне корочкы!

Бо ж чы положана вам с горада
Мыжгородним возыком льготка.
Гэ! Ты нам тут ны всцёбвай,
Шо вычытав дэся шося!

Ну, ф прыделах раёна
Инвалидам трэ ж ны на скорам.
Да й прэ прамо надто прытко
До Пыньська рыз Броды норыця.

Ось, виш, происшеем Огово.
Да и аш зу7 ны колдобино.
Скоросць ровыра за 90 ш!
Шо ты гонды нам жаловатц, Громэ.

А если, хы, мчыш з Рылович,
То лёгко чогось нивалидовы.
Ну, но покажы стовирение.
И ек гэто всэ понеты?

М-да! Й фспев я зразу вечарам
Навыть гурбыща шиплё от избы.
Бо ж от, фоя матыр бесова,
Е й гоздзи всялякия в дошку.

Да й вот соби писаю ф горщык.
Иды одгрыбы дэ шо в мордый.
Курганы уж такы выпырло,
Шо й валянкы в йих покыныш аш.

…да, от, рыхспубличка ШКИД:
ВасьПитФаем бисунив


Рецензии